Monday, October 6, 2014

Madu Lebah Kelulut Asli Keluaran Syamille HUBUNGI UTK TEMPAHAN 013-4286576

☆ Syamille AgroFarm & Resort adalah pengusaha dalam sektor perladangan, penternakan dan agro-pelancongan. Salah satu bidang penternakan komersil yang diceburi ialah Ternakan Lebah Kelulut yang menghasilkan produk Madu & Propolis Lebah Kelulut asli yang bermutu tinggi dan amat berkhasiat dari sudut kesihatan.


☆Madu Kelulut berasal daripada sari bunga yang kaya dengan khasiat seperti antioksidan tinggi yang sangat berguna dalam bidang perubatan dan kesihatan untuk memulihkan pelbagai penyakit kronik termasuklah meningkatkan metabolisme badan, menambahkan tenaga batin, menjaga kecantikan, menguatkan wanita yang baru bersalin dan merawati kecederaan dalaman serta melambatkan penuaan. Rasanya sedikit masam manis buah serta mudah dimakan.

InsyaALLAH, sangat berkesan dan mujarab untuk mencegah, merawat dan menyembuhkan berbagai jenis penyakit, diantaranya, Kencing Manis, Strok, Hepatitis Hati, Kanser, Darah Tinggi, Batu Karang, Asma, Gout, Batuk, Selesema, Sakit Kerongkong dan lain-lain.

Propolis Kelulut terbentuk dari bahan resin yang diambil lebah kelulut dari pohon yang mengandungi getah dan memprosesnya sehingga membentuk propolis yang berwarna hitam, kuning atau coklat tua di sarang lebah kelulut. Propolis berfungsi sebagai antikulat, antifungus, antibakteria dan antiradang.

InsyaALLAH, mampu merawat ulser, mencuci buah pinggang, menambah tenaga batin serta berkesan untuk mencegah pembiakan sel kanser.

HUBUNGI UTK TEMPAHAN 013-4286576

No comments:

Post a Comment

Double H Enterprise shoppe

Winnie The Pooh Glitter