Wednesday, December 3, 2014

PATI AIR SAFFRON KALKAUSAR

PATI AIR SAFFRON KALKAUSAR

Air Saffron Kalkausar adalah air istimewa yang telah dibacakan dengan 30 Juzuk Al-Quran. Di samping itu, air ini juga ditambah lagi dengan bacaan ayat Al-Quran yang khusus untuk pelbagai kegunaan zahir & batin.

KHASIAT & KAEDAH MENGGUNAKAN NYA :-

SEBELUM GUNA TAMBAHKAN DENGAN 3 LITER AIR MINERAL/BERTAPIS

1.Untuk melembutkan hati-hati yang degil, bebal & selalu membantah perkara yang disuruh agama.

2.Untuk penerang hati, semoga selalu mendapat petunjuk dan pemeliharaan dari Allah.

3.Dipelihara Allah ketika memandu dan selamat dalam perjalanan. Bawa air ini ketika memandu di dalam perjalanan yang jauh. Minumlah ketika rasa mengantuk dan membasuh muka dan bacalah ayat Al-Qursi 1X. dan mohon pada Allah moga dipelihara dalam perjalanan.

4.Supaya anak-anak dan ornag dewasa yang suka bergaduh kembali bersatu dan berkasih saying. Dengan izin Allah.

5.Untuk membuang “Saka” dan orang yang dirasuk syaitan kembali pulih. Ambil air ini diberi minum, sapu pada muka & jika perlu mandikan dia.

6.Mengelakkan duit dicuri toyol. Ambil sedikit air, bacakan Al-fatihah dan hadiah kepada Nabi Muhammad S.A.W (1kali), Nabi Sulaiman(1kali). Niatkan dalam hati “Ya Allah dengan berkat mukjizat Nabi Muhammad dan Nabi Sulaiman juga Mukjizat Al_Quran yang terdapat di dalam air ini, Engkau peliharakanlah wang simpananku ini,” dan renjiskan air ini kepada duit yang hendak simpan itu.

7.Amat baik diminum ketika mengandung, melahirkan anak yang sihat, cergas dan baik akhlaknya.

8.Menghindarkan penyakit demam kuning. Amalan meminum ketika mengandung amat digalakkan.

9.Boleh digunakan sebagai isyarat memagar rumah tempat tinggal anda. Untuk menghindari orang yang terniat tidak baik memasuki kediaman anda. Kaedahnya : renjiskan air ini dari kanan ke kiri sekeliling rumah. Seperti ibadah tawaf. Sambil membaca ayat Al-Qursi. Jika ada gangguan syaitan di dalam rumah. Renjiskan air ini di dalam rumah anda. Selalukanlah membaca Surah AL-Baqarah 

10.Sebagai selusuh – mudah untuk melahirkan anak. Minum selalu disamping mendapat barakah dari bacaan ayat Surah Yusuf dan Surah Maryam yang telah di bacakan ke dalam air ini.

11.Mempercepatkan mendapat jodoh. Semuanya dengan kuasa Allah S.W.T dengan barakah dan mukjizat dari Al-Quran . Setelah tercapai hajat ini, terlebih dahulu membuat solat istikharah minta petunjuk dari Allah samada lelaki yang dating itu baik ataupun tidak. Kaedah menggunakan air ini memadai dengan cara meminum dan sapukan air ini ke seluruh tubuh badan terutama bahagian muka. Dengan izin Allah S.W.T, anda lihat sendiri kesan nya nanti.

12.Bekalkan kepada anak anda yang tinggal di asrama supaya apabila ada gangguan jin atau syaitan boleh gunakan air ini.

1 comment:

  1. Saya nak beli pati air saffron ni.. boleh msg saya ? 0196035169

    ReplyDelete

Double H Enterprise shoppe

Winnie The Pooh Glitter